Over Margriet

 

MargrietMARGRIET

Mijn naam is Margriet Jansen-Meijer.

In 2009 ben ik naast mijn werkzaamheden als accountmanager van zakelijke verzekeringen een opleiding sport-/klassieke-massage gaan volgen. Dit is het begin geweest van een grote verandering in mijn leven. Na de sport-/klassiek massage ben ik mij verder gaan verbreden en verdiepen in klachtbehandeling middels diverse massagethechnieken. Ik heb het diploma Manueel Praktizijn® behaald evenals het diploma HBO Medische Basiskennis. In 2012 heb ik onslag genomen, om mij volledig te richten op mijn eigen praktijk voor shiatsu- en massagetherapie. Wilt u meer weten over shiatsu- en massagetherpaie, klik dan op onderstaande link. U komt dan op mijn website www.shiatsumassagewinschoten.nl terecht.

LAAT JE GEZOND COACHEN

Het uitgangspunt in mijn werk is dat ik daar waar mogelijk, de klacht bij de oorsprong wil aanpakken en dus niet alleen het symptoom wil bestrijden. Vanuit dat oogpunt heb ik mij middels diverse opleidingen, heel veel lezen en ervaringen vanuit mijn praktijk, verder verdiept in stress en voeding in relatie tot klachten.

Het viel mij op dat er veel mensen enveneens geïnteresseerd waren naar de invloeden van met name voeding op hun klachten. Ik begon dan enthousiast van alles te vertellen en tips te geven, maar in sommige gevallen vond ik dat dat ten koste van de shiatsu- en massagebehandeling ging. Om alles tot zijn recht te laten komen heb ik besloten om die twee zaken qua tijd van elkaar te scheiden. En van daaruit is deze website ontstaan.